TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA

Katolla sijaitseville savupiipuille, ilmanvaihtolaitteille sekä muille säännöllistä käyntiä vaativille rakennusosille ja laitteille on järjestettävä tarkoituksenmukainen, katkeamaton kulkutie. Keski-Suomen Peltityö Oy:ltä saat laadukkaat kattoturvatuotteet asiakasystävälliseen hintaan. Olipa kattosi pintamateriaali sitten pelti, tiili tai huopa, valikoimistamme löytyvät sinulle sopivat ratkaisut.


Haluamme taata asiakkaillemme alan parhaat tuotteet ja ratkaisut. Kaikki kattoturvallisuustuotteemme ovat läpäisseet vaativat lujuustestit. Laadun takaavat myös tuotteillemme myönnetyt VTT:n tuotesertifikaatit C261/03 ja C262/03.

Kysy lisää kattoturvatuotteista tai pyydä tarjous

KATTOTURVATUOTEVALIKOIMA

Kattosillat

Kattosilta asennetaan katolle turvaamaan harjan suuntaista kulkua piipuille ym. huollettaville kohteille.

Lumiesteet
Lumiesteet toimivat tehokkaina turva-alueiden luojina talon ympärillä, ja ne turvaavat huolettoman liikkumisen talosi läheisyydessä talviaikaan. Lumiesteillä huolehdit myös vesikourujen ja muiden katolla sijaitsevien kohteiden suojaamisesta. Lumiesteet suositellaan asennettavaksi koko lappeen mitalle.

Seinätikkaat

Hyvin asennetut seinätikkaat luovat turvallisen nousun katolle. Tikkaat asennetaan joko talon päätyyn tai räystäälle.


Lapetikkaat
Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosillan jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla.


Turvatikkaat
Turvatikkaat varmistavat kulkutiesi, kun talosta on poistuttava muuta kautta kuin ovesta. Ne suunnitellaan ja asennetaan turvallisuuttasi varten hätäpoistumistieksi mahdollisen vahingon sattumisen varalta.

KOTITALOUSVÄHENNYS ASENNUSTÖISTÄ

Muistathan, että yksityiset kotitaloudet voivat saada kotitalousvähennystä teetättämistään asunnon kunnossapitotöistä. Lue lisää Verohallinnon sivulta.